Steinar Jensen Engineering Services | Ledende Boligbyggingstjenester i Norge.

Steinar Jensen Ingeniørtjenester er ledende merkevare innen bygg og husbyggingstjenester i Norge. Vi har stor erfaring i denne bransjen. Hvis du planlegger byggingen av huset ditt og bygningen enn du trenger til byggeservice. Vi er best i byggeservice. Vi har gjort hva du har planlagt. Vi jobber for å gjøre huset ditt til å se vakkert ut. Vårt firma tilbyr komplett byggekonstruksjon og prosjektledelse innen budsjettet. Vi tar alle oppgaver og har alle ansvar og fullfører prosjektet effektivt. Vi bruker toppkvalitet verktøy og utstyr og materialer.

Hvis du bestemmer deg for å lage ny bygning, ombygging og renovering ditt hus, alt konstruere materialer til svært rimelig pris. Vi er toppleverandør av boligbyggingstjenester i Norge. Våre tjenester er

– Utfører statlig analyse av bygninger.

– Antall spesifikasjoner konstruksjon og konstruksjon i henhold til NS 3420.

– Vi har lang erfaring med offentlige anskaffelser.

– Utfører leieberegning / LCC.

– Byggeledelse / Prosjektledelse

Vi klarer og lager huset og bygningen på en slik effektiv måte. W fokuserer på å tilfredsstille kunden vår. Spesielt gjør bygningen ser bra og luksuriøst ut. Våre planer er svært effektive og i budsjettet. Nylig lanserte vi vår nettside “http://steinarjensen.no/”. Den er vert for Onlive Server, som tilbyr god Dedicated Server Hosting og Cheap Cloud VPS Hosting i mange land. Steinar Jensen Ingeniørtjenester er ledende merkevare innen byggebransjen. Jav hd Vær tro på våre tjenester, og du vil få 100% tilfredshet med våre tjenester. Vi har gode fagpersoner som jobber med klarhet med fleksibilitet og effektivitet. For å få mer informasjon kan du kontakte oss.

Similar Posts