Lakkering

Velg våre beste tjenester for bil Lakkering og gjør det attraktivt

Velg våre beste tjenester for bil Lakkering og gjør det attraktivt

Vi utfører ulike oppgaver som Lakkering, Rubbing, Restaurering, Polering, Maling, Plastreparasjon og så videre. Vi tilbyr å lage og male autonome av elementmerke, og kan passe generelt behov. Etter å ha fullført maling opplever bilen en kvalitetskontroll før den går inn i samlingsavdelingen. Overflatebehandling med pulverlakk gir en faktisk anstendig overflate og en ekstraordinær visuell artikkulasjon. Våre rutiner og prosedyrer er satt opp i henhold til de strengeste kvalitetskontrollene.

Utadtil imponert

Hva er mer behagelig å ta en gander på enn en eksteriør i pulverbelagt aluminium? Pulverbelegg er tilgjengelig på noen få gnistnivåer, i metallblandinger og pulverleverandører skaper konsistente, energibesparende veneer. Få litt informasjon om dette, og kanskje kan vi hjelpe deg med å sette ditt varemerke inn i det du må male. Maleri av reisebiler og forskjellige biler utgjør et stort stykke av administrasjonene vi gir. Våre verkstedslokale er veldig forberedt og lakkverket er ferdigstilt i våre plaskeboder eller Lakkeringboks på den av sjansen du trenger. Vi har 4 malekasser av forskjellige størrelser, fra enkeltbil og opp til lastebil. Vi forbinder utrolig betydning for nøyaktighet, presisjon og best kvalitet, slik at vi kan formidle et produkt vi kan være profesjonelt glad for. Nødvendig arbeid forventes å få et anstendig utfall.

Spesialisert kvalitet

Forbehandling er viktig for et anstendig sluttprodukt. På oss skjer dette i lys av det faktum at varene som skal håndteres, opplever en 13-organiseringsprosess. Hver dusj inneholder rundt 15 m3 væske. Den primære motivasjonen bak forbehandlingen er å behandle overflaten med det målet at man får 100% grep mellom aluminium og finérlag. Etter selve pulverapplikasjonen er herding av pulveret følgende trinn. Det tilkoblede pulveret oppløses og herdes i en anbefalt blanding av tid og temperatur. Alle preparater er prøvd for mekaniske egenskaper i Lakkeringen selv og bånd til overflaten.

Fokuserer på å bli notert

Forsøk å ikke bruke høytrykksvaskere med oppvarmet vann på skarp Lakkering siden fuktinginngangen effektivt vil skape en hensiktsmessig grep. Alle petroleumsutslipp inne i de første 48 timene etter lakering burde bli bitt. Bare etter to måneder kan bilen vokse og renses, ikke bruk rengjøring som inneholder gitter eller potensielt Silicon. Prøv ikke å forlate bilen med vannperler; Dette er spesielt viktig i dagslyset da vanndråper fungerer som et forsterkende glass. Lakkeringflaten kan synges. På sjansen for at du har henvendelser om skade, rust eller noe sånn, kan det hende at vi får kontakt med oss.

Source From: http://innlandet-autolakk.no/velg-vare-beste-tjenester-bil-lakkering-og-gjor-det-attraktivt-2/

Similar Posts