Smart Repair

Vi bruker Smart verktøy, utstyr og kurs med Smart Repair

Vi bruker Smart verktøy, utstyr og kurs med Smart Repair

Smart Repair er ikke bare for bilindustrien. Flere av reparasjonsprosessene brukes til å reparere båter, motorvogner og campingvogner, både for utvendig og innvendig. Andre næringer som bruker SMART reparasjoner er offentlig transport som drar nytte av den svært kostnadseffektive måten å reparere interiør. Vi er Norges største og mest komplette leverandør av SMART-verktøy, utstyr og kurs. Vi tilbyr innovative og komplette løsninger. Dette inkluderer verktøy, forbruksvarer, kjemikalier, trinnvise håndbøker og teknisk trening for SMART Repair. Som eneste importør av verktøy og forbruksvarer fra HBC System i Danmark, har vi verktøyssystemer for alle typer SMART reparasjoner og lagerforbruksvarer i Norge for rask levering.

Hva kan repareres med SMART Repair?

En tommelfingerregel sier at skaden ikke skal være større enn en håndflate, og det bør ikke ta mer enn 1 time å reparere det.
• Stofffunksjoner på seter, i dører og tak
• Tepper og matter
• Lær- og vinylfunksjoner på seter, interiør og dører
• Hard og myk plast i interiør og utvendig
• Objektiver og laminerte ruter
• Felger
• Små bukser
Maleskader
• Lettmetallfelger

Produkter

Smart Repair Norge AS er en one-stop-leverandør som kan levere alt som et SMART Repair verksted trenger. Vi tilbyr systemer for alle typer kosmetiske skader innenfor SMART Repair-definisjonen, samt alt verkstedbehov for forbruksvarer, sikkerhetsutstyr, markedsmaterialer, programmeringsløsninger, opplæring og boost. Vi er eneste importør og distributør av danske HBC Systems, verdens største produsent av SMART Reparasjonsverktøy og forbruksvarer. HBC er Sanctums eneste SMART Repair-produsent som har godkjenninger fra en rekke bilprodusenter for sine reparasjonssystemer.

Spare penger

Smart Repair er opptil 80% billigere enn en vanlig reparasjon. Siden det bare er skadeområdet som blir behandlet, og du skal skoen erstatte dyre bildeler. Ta kontakt med oss før du sender bilen på verkstedets neste pakke.

Perfekt resultat

Med moderne utstyr og teknikker som er tilpasset å ødelegge nåværende skade, vil resultatet bli helt magisk. Skader som ikke tidligere har vært lønnsomme å reparere, kan nå løses på en enkel og rimelig måte. Dette er en veldig profesjonell skadebehandling.

Raskere behandling

Smart Repair er en effektiv og rask behandling. Du trenger ikke lenger å vente på en reparasjon på en daglig basis, noe som burde være lett å fikse. Med våre metoder blir jobben gjort litt raskere, litt billigere, og i det minste også.

Source From: http://innlandet-autolakk.no/vi-bruker-smart-verktoy-utstyr-og-kurs-med-smart-repair/

Similar Posts