Lakkforsegling

Noen grunnleggende Lakkforsegling – Det krever gnidning og rengjøring av kjøretøy

Noen grunnleggende Lakkforsegling – Det krever gnidning og rengjøring av kjøretøy

Ikke i det hele tatt som en vanlig auto voks eller annen Lakkforsegling som krever gnidning og rengjøring, bør CarPro Hydro2 i hovedsak bli sprutet og skyllet av. Kan inkluderes noen få “lag” for tidsrom med brukervennlighet opp til et halvt år. Dette er i utgangspunktet verdens raskeste malingssegl sms lån på dagen uten kredittsjekk.

vaske

Et kjent problem med håndvask og spesielt vasking i vaskerammen er mekanisk knusing av riper. Dette skader overflaten av polsken, som i tillegg medfører tap av glans og dybde. Med oss ??er det unikt. Vi har opprettet metodikk for selektiv vask og automatisk tankegang med det mål at du ikke skader, men hold skinnet. Vasking er for alle regninger en grunnleggende prosedyre, men for å gjøre det skjermet og ok for bilen, krever det legitim evne, sparsommelighet og gode ordninger. Auto vask ved hjelp av dette rammeverket sikrer lang levetid for malingen LuckyDays anmeldelse
.

Rengjøring

For å sette opp maling for å forberede i tillegg må du evakuere små jordpartikler i malingsporene. Disse kan være umerkelig for det blotte øyet, men viktig å utvise for å oppnå en upåklagelig overflate. For eksempel bruker vi Claybar med en glidebryter å få partiklene. Etter en slik prosedyre vil malingen være glatt og behagelig å berøre. Den siste fasen er delikat tørking av kjøretøyet.

Undersøkelse og oppgradering av Lak
Etterforskning

Før du arbeider med maskiner, er en uttømmende undersøkelse av malingenes nåværende tilstand en kritisk del av det videre arbeidet. Når vi bruker måleutstyr, undersøker vi tykkelsen på malingen og sjekker inn om den er unik. Det etterfølgende trinnet i undersøkelsen av malingsflaten er en nøyaktig evaluering ved bruk av et eksepsjonelt lys som emulerer koordinat dagslys. Med dette lyset kan du se sår som er umerkelig for det blotte øyet find.

Overhaling av maling

Etter at du har fullført den viktige malingsundersøkelsen, velger vi et riktig redesign rammeverk for din bil. Denne rammen utviser riper og dekker ikke bare dem. På grunn av denne prosedyren, kan du forsikre deg om at etter vår oppdatering av maling, vil de tidligere riper ikke komme tilbake etter vask. Overhaling av maling er en ekstremt forespørrende prosess og i dårlig utførelse kan det få malen til å se mer forferdelig ut. De mest anerkjente formålene med å oppdatere er vingeformede skapningsenheter, solfarging, runde riper etter uønsket for vask, kjedelig maling etter kraftige kjemikalier, oksidasjon, flerdimensjonale bilder etter dårlig rengjøring og forskjellige naturlige forurensninger.

Maling

Den siste perioden av lakkering er en av de beste gledene. Etter forsiktig overhaling av malingen for å påvirke den for å se idealisere, er det en flott mulighet til å sikre den. For tilhengere av voks på bil, har vi briljante voks som har defensive egenskaper for maling og påvirker en anstendig og dyp å glitre. En annen type forsikring er malingstetning, her tilbyr vi kunstnerisk malingstetning med uhyrlig ripebestandighet og Koch-Chemie 1K NANO med 3 års garantiprogram. På grunn av det siste stadiet vil bilen din ha en anstendig og varig gnist som for alltid sikrer malingen. På sjansen for at du ikke vet hvilket valg du skal velge, kan våre ansatte foreslå det beste svaret for din maling og måten du bruker bilen din på.

SETETREKK OG INTERIOR

Rengjøring av setetrekk med vanlige midler / rengjøringsmidler tørker ut og ber om raskere modning av alle komponenter på innsiden. I vårt arbeid benytter vi vanlige ordninger som er ment for grunnen, som til tross for rengjøring i tillegg holder opp. Etter rengjøring av huden legger vi generelt på feste. På grunn av dette arrangementet, merker huden stor, holder sin delikatesse, allsidighet og er vesentlig mer ugjennomtrengelig å ha på seg, UV-stråler og væskespill. På grunn av teksturinnsidene utfører vi impregnering av teksturer, dekker og teksturer. Vi benytter en eksepsjonell impregnering spesialist som sikrer mot jord og recoloring. Innvendige plastdeler er i tillegg bevisst forberedt og gjenopplivet.

Source From: http://innlandet-autolakk.no/noen-grunnleggende-lakkforsegling-det-krever-gnidning-og-rengjoring-av-kjoretoy/

Similar Posts